Netflix til Philips Smart TV

Philips er klar med Netflix-app på sine smart-tver for 2013.

Netflix er en populær tjeneste for film og serieinteresserte, men har vært sårt savnet på Philips sine TV-er. Nå får Philips endelig sin egen Netflix-app som del av en firmware-oppdatering nå i juli.

Den nye Netflix-appen har samme funksjonalitet som vi kjenner fra andre plattformer, med film og serier sortert i ulike kategorier som spenning, komedie og så videre. Den har også innebygd søkefunksjon hvor man kan søke etter filmer med samme sjanger, skuespiller og lignende.

I forbindelse med firmware-oppdateringen får også Philips TV-ene flere interessante funksjoner. Det blir nå mulig å strømme innhold fra TV-en over til en Android telefon eller nettbrett med appen Philips MyRemote.

Det er også mulig å strømme TV-innhold fra Philips-TV-en til en tv nummer to, trådløst over nettverket. Philips multirom-funksjonen krever at ekstra-TV-en støtter siste versjon av nettverksprotokollen DLNA.

Funksjonene blir tilgjengelig på Philips 2013 Smart TV-modeller fra 4000-serien og oppover. Vi skulle selvsagt ønske at Netflix ble tilgjengelig for eldre Philips apparater, men den gang ei.

Les videre
Exit mobile version