Canal Digital til Android

Endelig kommer Canal Digital GO-appen til Android nettbrett og mobiler.

Fra og med i dag kan enda flere satellitt-TV kunder hos Canal Digital laste ned den GO-appen til sine mobiler og nettbrett. Den nye tjenesten ble lansert til iPad og iPhone i fjor høst, men blir nå også tilgjengelig på enheter som bruker Android operativsystemet.

– Med dagens lansering av GO på Android mobiler og nettbrett kan enda flere av våre kunder se store deler av sitt TV-tilbud på bærbare skjermer. Vi har tidligere lansert GO på iPhone og iPad slik at vi nå har en godt utgangspunkt å bygge videre på. Fremover vil vi lansere flere nye TV-kanaler og legge til flere funksjoner slik at kundene kan se det de ønsker, når de ønsker og på den skjermen som de selv foretrekker å se på TV, sier Roger von Zernichow, adm.dir i Canal Digital Norge.

GO til Android vil ha den samme funksjonaliteten som dagens iPhone og iPad-løsning.

Abonnementet bestemmer innholdet
GO-appen gir tilgang til opptil 36 direktesendte TV-kanaler og «Ukesarkivet» med innhold man gikk glipp av. Hvilket innhold og TV-kanaler man har tilgang på bestemmes ut i fra hvilket TV-abonnement man har. Innholdet på de bærbare skjermene speiler det man har i TV-abonnementet. Samtlige abonnenter vil inntil videre kunne benytte tjenesten kostnadsfritt, i følge Canal Digital.

GO på Android tilbyr 36 direktesendte TV-kanaler, inkludert tre TV-kanaler fra TV 2 Sport Premium som viser Premier League, Ukesarkiv med flere tusen titler fra 20 ulike TV-kanaler. Serie- og filmentusiaster kan i tillegg benytte underholdningstilbudet fra C More som omfatter tusenvis av filmer en rekke HBO-serier, mens barnefamilier også kan se kjente og kjære barnefilmer fra Barnas SF Favoritter.

Last ned appen i Google Play Store

Les videre
Exit mobile version