3D er dødt

Først ble det klart at Samsung kutter ut 3D. Nå følger Philips etter.

(Foto: Produsenten)

TP Vision lanserte nye TV-er under Philips-merket i Brüssel torsdag. Ved siden av å legge mye fokus på Ambilight, som forlenger TV-skjermens innhold ved å lyse opp bakveggen i matchende farger (og spesielt landslagskamper kan få morsomme effekter ved å lyse opp bakveggen i begge nasjoners flagg!), ble det nevnt i en parentes at ingen av de nye TV-ene vil støtte 3D-innhold. Du leste riktig: ingen. Ikke engang de dyreste premiummodellene, dermed følger Philips etter Samsung ved å skrinlegge 3D.

LG kansellerer også 3D-støtte på alle bortsett fra sine dyreste TV-modeller. Og med tanke på at standarden for Ultra-HD Blu-ray ikke en gang støtter 3D, så kan vi trygt si at 3D er dødt som konsumentformat. Vil du ha den ekstra dybdedimensjonen, må du derfor på kino i fremtiden.

Vi vet ennå ikke hva Panasonic og Sony gjør, men det spiller egentlig liten rolle når de andre gigantene har talt: 3D er herved dødt.

Hvis du liker lounge-følelsen, vil du digge Philips Ambilight i sin mest ekstreme versjon, AmbiLux. (Foto: Geir Gråbein Nordby, L&B)
Les videre
Exit mobile version