Nyhet

The Freestyle: Samsung lanserer bærbar mini-projektor

Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!

The Freestyle veier kun 830 gram, og kan roteres opp til 180 grader for å kunne vise video på nærliggende flater som bord, gulv og vegger - eller i taket! (Foto: Samsung)

Under åpningen av CES 2022 viste Samsung frem sin seneste kreasjon: den bærbare miniprojektoren The Freestyle.

Samsung er kjent for sine litt småsprø, men ofte innovative bildeprodukter i lifestyle-segmentet, som alle har til felles at de starter med «The». Deriblant ramme-TV-en The Frame, designmodellen The Serif, snurreskjermen The Sero, for ikke å glemme allværs-TV-en The Terrace. Deres seneste «The» er altså en portabel projektor.

https://www.youtube.com/watch?v=bEmZ_WXsyt8

Samsung The Freestyle

The Freestyle er projektor av det virkelig kompakte slaget, laget for å kunne tas med hvor som helst, og kan tilsynelatende brukes til å projisere bilder på hvilken som helst tilgjengelig overflate. The Freestyle har automatiske nivå, fokus og keystone-funksjoner som skal hjelpe med å bevare riktig geometri på bildet.

The Freestyle har ikke innebygd batteri, men kompatibel med eksterne batterier som støtter USB-PD og 50W/20V utgang eller høyere, slik at man kan ta den med seg ut om man vil. Kanskje til en popup utekino i hagen?

<
>
The Freestyle veier kun 830 gram, og kan roteres opp til 180 grader for å kunne vise video på nærliggende flater som bord, gulv og vegger - eller i taket - uten behov for en separat skjerm. (Foto: Samsung)

Opptil 100 tommer

The Freestyle har Full HD oppløsning (1920 x 1080) ogskal i følge Samsung kunne vise skarpe bilder på opptil 100 tommer i størrelse. Nøyaktig hvilken lysstyrke vi kan forvente oss, vet vi ikke enda. Men slike miniprojektorer er erfaringsvis ikke spesielt lyssterke, og er derfor best egnet til titting på kveldstid og/eller i lysdempede rom.

The Freestyle tilbyr ellers mange av de samme funksjonene vi kjenner fra Samsungs Smart TV-er, med apper for strømmetjenester, og speiling- og castingfunksjoner som er kompatible med både Android- og iOS-mobiler.

Samsung-projektoren har også innebygde høyttalere, inkludert et passivt basselement som skal gi sprekere bass. The Freestyle kan også brukes til å skape stemningsfulle lyseffekter, og kan fungere som en smart høyttaler der lyset beveger seg i takt med musikken.

– The Freestyle er et allsidig og fleksibelt produkt som passer godt til vår nordiske aktive livsstil. Dens bærbarhet gjør den enkel å ta med deg dit du vil, enten det er til hytta, på jobb eller på ferie. Det er en enhet som passer alle aldre og behov og lar deg nyte TV-underholdning på en ny måte, sier produktspesialist på TV og lyd i Samsung Norge Knut-Eirik Rørnes.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Freestyle vil være tilgjengelig på det nordiske markedet i løpet av første kvartal av 2022. Prisen er foreløpig ikke bekreftet, men ryktes å ligge rundt 899 dollar i USA – så nærmere 9000 kroner her hjemme.

 

Les videre
Exit mobile version