IFA utvider messen

Årets store begivenhet for elektronikkbransjen, IFA messen i Berlin, går av stabelen mellom 2. og 7. september.

Internationale Funkausstellung som messen også kalles, har vokst siden starten for 51 år siden, til å bli en av de største og viktigste messene for forbrukerelektronikk. I fjor var 235.000 besøkende innom IFA-messen, som med over 1.400 utstillere viste det aller siste innom tv, hjemmekino, nettbrett, mobiltelefoner, PC-er og hvitevarer.

I år skal det settes opp en midlertidig hall for å kunne huse flere utstillere, og IFA planlegger to nye messehaller, i tillegg til de 26 som utgjør messeområdet i dag.

De nye hallene skal først og fremst huse fotoprodusenter, hvert fall en av hallene, i følge IFAs direktør, Dr. Christian Göke, som håper å ha de to hallene klare til IFA-messen om tre år.

Årets messe får en egen iZone, en utstillingsseksjon for i-produkter og apps, hvor programvare og produkter til Android og iOS-enheter som mobiltelefoner og nettbrett, vil bli vist frem.

Lyd & Bildes redaksjon vil være til stede under IFA-messen, og rapporterer daglig om de nyeste produktene, nye trender og teknologi, på lydogbilde.no.

Les videre
Exit mobile version