El-sykler kan også være kule

Man kan virkelig trives på en el-sykkel. I 45 kilometer i timen!

Ordet el-sykkel er vel nærmest noe som fører tankene mot ”eldre” og ”fornuftige” medborgere. Men det er ikke dem det tyske merket Grace vill forsøke å lokke til seg. I sitt sortiment har de både bysykler og tøffe offroadsykler. Så kan de skryte av en akselerasjon fra 0 til 45 km/t på bare et par sekunder.

Sterkest og tøffest er Grace One, som har en toppfart på 45 kilometer i timen – før du selv har begynt å tråkke – og har en 1300-watts bakhjulsmotor, LCD-tegnrute og en vekt på 33 kilo. Den er så kraftig at den ikke klassifiseres som sykkel!

Fornuftig og kjedelig? Med offroad-utrustning, toppfart på 45 km/t og rask akselerasjon legger man raskt alle fordommer mot el-sykler bak seg.

Grace-sykkelen kan faktisk være et alternativ til bilen om man pendler 1,5 eller 2 mil hver dag og ellers tilbringer lang tid i bilkø. Sykkelen har en rekkevidde på 6 mil på én ladning.

De fleste av Graces modeller finnes både som vanlige 25 km/t-sykler og som raske 45 km/t-varianter. Eller ”Speed Pedelecs”.

Dessverre koster det å være kongen på sykkelbanen. Prisene begynner på nesten 25.000 kroner, mens den tøffeste versjonen av Grace One setter deg tilbake nesten 70.000 kroner.

grace-bikes.com

Les videre
Exit mobile version