Bond 24 skal hete «Spectre»!

Den 24. filmen om James Bond får navnet "Spectre", og lanseres 23. oktober 2015, med bl.a. Monica Bellucci som Bond-kvinne.

På en pressekonferanse i legendariske Pinewood Studios i London i dag bekreftet regissøren, Sam Mendes, at tittelen på den tjuefjerde (offisielle) filmen om Ian Flemings smokingkledde spion blir «Spectre».

«SPECTRE» er godt kjent for Bond-fans helt siden «From Russia With Love». Forkortelsen til forbryterorganisasjonen står for «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion.” Ble i sin tid ledet av Ernst Stavro Bloefeld, som med sitt varemerke hvit-katt-på-fanget var med i følgende filmer: From Russia With Love, Thunderball, You Only Live Twice, On Her Majesty’s Secret Service, Diamonds Are Forever og For Your Eyes Only.

Legendarisk sjef for krimsyndikatet «Spectre», Bloefeld (Donald Pleasence).

Får vi se Christoph Waltz som Bloefeld i «Spectre»?

Med «Skyfall» (2012) ble spion-serien nærmest rebootet, med utskifting av store deler av staben, herunder Q (Ben Whishaw), M (Ralph Fiennes) og Moneypenny (Naomie Harris), i tillegg er allerede samtlige av Flemings bøker/noveller filmatisert – dermed ligger veien videre for verdens lengstlevende serie relativt åpen.

Léa Seydoux (Blå er den varmeste fargen) blir en av filmens sterke kvinner.

Filmingen av «Spectre» vil, i tillegg til Pinewood Studios, finne sted i bl.a. London, Roma, Mexico City, Tangier, Erfoud og i de østerrikske alper. Blant skuespillerne finner vi spennende navn som Christoph Waltz (Inglourious Basterds), Monica Belluci og Léa Seydoux.

Daniel Craig kommer tilbake i sin fjerde Bond-film.

I det Daniel Craig overtok som James Bond («Casino Royale», 2005) ble valget mø med massiv kritikk fra så vel publikum som filmkritikere. En blond Bond?! Craig har så til de grader fått kritikerne til å stilne, og har så langt levert to av de beste Bond-filmene, samt serienes to mest økonomisk innbringende filmer.

Lite er kjent av plottet, det eneste konkrete som kom ut av dagens pressekonferanse var at James Bond (Daniel Craig) mottar en kryptisk melding fra fortiden, som sender ham på sporet for å avdekke en skremmende organisasjon. Mens M kjemper en politisk kamp for å opprettholde MI6, avdekker Bond lag for lag bedrageriet bak «SPECTRE».

Les mer om 007-filmene her!

 

http://youtu.be/kqSdd1POus0

Les videre
Exit mobile version