Blir det Waltz i Pirates 5?

Kon Tiki-regissørduoen Sandberg og Rønning har opplevd store budsjettkutt og utsettelser av Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Det til tross, ser det nå ut som om de har fått signert nok en stjerneskuespiller på laget. I følge godt kvalifiserte rykter har Oscarvinner (Inglourious Basterds) Christoph Waltz takket ja til en rolle i gigantfilmen.

Filmserien om den, mildt sagt, eksentriske kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) og hans eventyr på de syv hav har vært en eneste stor pengemaskin for Disney-konsernet, der den ene filmen etter den andre har satt omsetningsrekorder.

Etter suksessen og Oscar-nominasjonen til Kon-Tiki ble de to norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg hyret av produsent Jerry Bruckheimer for å stå bak roret i den femte filmen. Innspillingen ble utsatt høsten 2013 etter misnøye med manuset. Og, da en annen Johnny Depp-film, The Lone Ranger, totalfloppet på kinoene verden rundt, ble Disney nødt til å barbere budsjettene på fremtidige storfilmer. Pirates 5 fikk en kutt på hele 300 millioner. Men, de har da fortsatt 1,2 milliarder å leke seg med!

Åpenbart penger nok til å sjøsette filmen med stjerneskuespillere som Johnny Depp, Christoph Waltz, Rebecca Hall og Keith Richards. Waltz skal ventelig spille hovedskurken som spøkelse kaptein Brand. Waltz er kjent for sine sterke rolleprestasjoner i filmer som Django Unchained, Water to the Elephants og Inglourious Basterds.

Les videre
Exit mobile version