Apple flørter med den sveitsiske klokkeindustrien

Et sveitsisk nettsted rapporterer at Apple har henvendt seg til flere i den sveitsiske klokkeindustrien, for å få kvalitetsstempelet Swiss Made på en kommende iWatch

Ryktene om en iWatch tar stadig nye vendinger. I følge handelszeitung.ch i Sveits, skal Apple ha tatt kontakt med flere aktører i den sveitsiske klokkeindustrien, for å få Swiss Made stempelet på iWatch. Den mer intelligente smartklokken som alle har en mening om, og ingen har sett.

Ikke Jean-Claude Biver heller. Mannen er ingen hvem som helst. Han er president i Hublot, et av Sveits mer prestisjefylte klokkemerker. Han er sitert i finansmagasinet PME Magazine, hvor han sier:

– Apple tok kontakt med flere sveitsiske produsenter. Apple forsøker å plassere ordrer hos underleverandører. Ën kjenner jeg personlig, sier Biver.

– Ikke nok med det, Apple har kontaktet noen av mine ansatte. Jeg har selv sett epostene, men ingen av mine ansatte har forlatt Hublot.

Biver forteller også at Apple kontaktet Hublot for å få tilgang til deres Magic Gold, en ripebestandig gulloverflate som er så hard at den ikke ripes opp, men Hublot avslo tilbudet om et samarbeide.

Hublots LaFerrari armbåndsur

Akkurat hva Apple skal med et samarbeide med den sveitsiske klokkeindustrien, er fremdeles uklart, og heller ikke sannsynlig. Det virker ikke helt troverdig at Apple skal assossieres med Swiss Made, hvor mekaniske urverk er hele grunnlaget for prestisjen til sveitsisk klokkeindustri.

Det kan derfor nærmest utelukkes at en kommende iWatch har Designed by Apple in California, Assembled in Switzerland, skrevet på baksiden.

Her er en link til artikkelen.

 

Les videre
Exit mobile version