Nyhet

Xiaomi Smart Humidifier 2 finner riktig luftfuktighet

Xiaomis nye luftfukter har vannrensing og aromaterapi og skal være stille nok til soverommet.

Her i Norden er inneluften generelt litt for tørr store deler av året, noe som fører til hudtørrhet, rennende øyne og luftveisplager. I tillegg til å forbedre ventilasjonen, er en luftfukter en effektiv måte å motvirke dette på.

Xiaomi Smart Humidifier 2 skal hjelpe til ved å gi en rask luftfukting på 350 ml/t. Den har en vanntank på 4,5 liter og skal vare i opptil 32 timer. For å unngå bakterievekst i vannet og for å få en sunnere damp, har den også innebygd ultrafiolett sterilisering, akkurat som på sykehus.

Foto: Xiaomi

Et nytt design gjør at støynivået ligger på bare 32 dB, som dermed gjør det mulig å bruke den på soverommet uten å forstyrre søvnen. En roterende dyse sørger for en jevn fordeling i rommet uten at du trenger å vri på enheten. Det unike er at den også kan bidra til å gjøre hjemmet ditt mer velluktende. Ved bruk av aromaoljer kan du få godluktende duft som spres i hele rommet.

Med smarttelefonappen kan du overvåke fuktighetsnivået eksternt og justere luftfukteren. Den har tre fuktighetsnivåer og en konstant fuktighetsmodus.

Foto: Xiaomi

Pris og tilgjengelighet

Xiaomi Smart Humidifier 2 er tilgjengelig nå til 859 kroner.

 

Les mer på Mistore.

Les videre
Exit mobile version