Nyhet

Smart garasjeåpner er nå tilgjengelig i HomeKit

Remootios smarte garasje- og portåpner er nå kompatibel med Apple HomeKit.

Motorstyrte og fjernkontrollerte garasjeporter og porter er langt fra noe nytt. Men ofte er det gammeldagse fjernkontrollere som verken er brukervennlige eller sikre. Remootios mobile løsning har vært kompatibel med flere smarte hjem-systemer, med unntak av Apples HomeKit. Nå er det også på plass!

Foto: Remootio

Remootio 3 består av en liten kontrollboks som installeres parallelt med den eksisterende åpningskontrolleren. Den styres via Bluetooth eller Wi-Fi og kommuniserer med en 256-biters krypteringsnøkkel slik at ingen kan hacke seg inn. Deretter kan du åpne den med appen deres fra mobiltelefonen.

Men den kan også åpnes ved hjelp av geofencing, det vil si at når mobiltelefonen din nærmer seg, åpner Remootio automatisk opp. Eller så kan man bruke stemmeassistenter som Alexa eller Google Assistant.

Foto: Remootio

Fra nå av kan man også bruke Apples Siri. Og det er mulig å bruke Siri-snarveier for å kontrollere garasjen eller porten. For de som ikke ønsker å bruke mobiltelefonen finnes det selvfølgelig en egen Apple Watch-app. I tillegg kan man dele en «digital nøkkel» med gjester via en QR-kode.

Les mer hos Remootio

 

 

Les videre
Exit mobile version