Nyhet

Samsungs energisparetjeneste kommer nå til Norge

Hvis du har Samsungs tilkoblede husholdningsprodukter, kan du nå redusere strømregningen din med SmartThings Energy.

Smart Home-produkter gjør livet litt enklere og enda morsommere med et hav av nyttige funksjoner. Men hvor mye strøm bruker egentlig alle de nye elektroniske produktene vi installerer? Det er sikkert noe mange av oss har lurt på når vi har fått strømregninger som har tvunget oss til å avlyse ferien.

Foto: Samsung

I Samsungs smarte hjem-system, SmartThings, har man lenge kunnet følge med på produktene i hjemmet via appen. Men nå tar Samsung det hele et skritt videre med SmartThings Energy. Det handler ikke bare om å kunne se hvor mye strøm et bestemt apparat bruker akkurat nå. Det er et system som gir deg et helhetlig bilde, kan gi deg oppdateringer og varsler, vise trender over tid og til og med gi deg prognoser for kommende strømregninger.

Foto: Samsung

I tillegg er det ikke bare ting som vi vanligvis tenker på som «smarte hjem-produkter» som er inkludert. Alle Samsung-produkter med Wi-Fi er kompatible, og det vil garantert også utvides til å tilby ytterligere støtte, slik at produkter som ellers kan anses som «dumme» blir en del av utvalget. Samsung antyder også at produkter fra andre merker vil bli inkludert i systemet etter hvert.

Les mer på: Samsung Smartthings

Les videre
Exit mobile version