Nyhet

Pizzeria på terrassen

Nå kan du bake din egen sprøe pizza med Cozze i stedet for å vente en halv time på å få en lunken, fuktig pizza levert av sykkelbudet.

Det er en grunn til at pizza er verdens mest populære fast food. Men hvis den skal være deilig og sprø, kreves det ekstremt høy temperatur – faktisk dobbelt så varmt som den vanlige ovnen på kjøkkenet!

Cozze er en pizzaovn for hjemmebruk som kan gi deg din egen italienske pizzeria på terrassen din (du må selv dekke til med rødrutete duker og stearinlys i vinflasker). Pizzeriaet kan være åpent året rundt, og ifølge pressemeldingen tar det bare to minutter å bake en sprø pizza.

Og så må man så klart legge til tiden det tar å forberede fyllet og pizzadeigen.

Les også Ny elektrisk pizzaovn til både ute og inne Enten du foretrekker elektrisk, gass, kull eller ved, finnes det nå en pizzaovn for deg i Ooni-serien.

Cozze pizzaovn er rask å tenne med et enkelt trykk, da den varmes opp med gass fra vanlig gassflaske. Pizzasteinen på 17 tommer er inkludert, mens en gassregulator må kjøpes separat.

Ovnrommet har en diameter på 42,5 cm og en høyde på 8,5 cm, noe som gjør det mulig å tilberede calzone (innbakt pizza) og steke grønnsaker, kjøtt, fjærfe og fisk.

Man kan kjøpe til et praktisk utebord med hjul. (Foto: Cozze)

Cozze pizzaovn 17″ gas koster 4.399 kroner.

Les videre
Exit mobile version