Nyhet

Skotsk høyttaler med sportstuning

Fyne Audio har sendt en spesialtunet utgave ut på gaten.

Skotske Fyne Audio har laget en spesialutgave av en av sine populære høyttalere. Som etter distributøren Medlyds utsagn svarer til, når Mercedes oppgraderer bilene timedl AMG-tuning, med en voldsom motor og et oppstrammet karrosseri.

For å fortsette bilanalogiene har Fyne Audio tatt karosseriet – det vil si kabinettene – fra den alminnelige F502, og så er motoren – altså høyttalerenhetene – hentet fra storebroren F702. Og oppstrammingen under karosseriet – kabinettene – har skjedd ved å bruke noen dyre delefilterkomponenter, og den avanserte bassrefleksporten fra F700-serien.

Resultatet heter Fyne Audio F502SP, og den er utstyrt med en 8″ IsoFlare koaksialenhet med magnesiumdiskant,  neodymiummagnet og multifiber mellomtone. Samt en ren 8″ multifiber bassenhet.
Enhetene er plassert i et refleksavstemt kabinett med Fyne Audios egenutviklede BassTrax refleksport, som er konstruert slik at den minimerer stående bølger mest mulig.

F502Sp fås i to forskjellige utførelser: Høyglans hvit eller sort, som koster 39.995 kr, mens utgaven med ekte trefiner i høyglans valnøtt koster 44.995 kr for et par.

Fakta:
Dimensjoner (HxBxD): 110 cm x 33,8 cm x 38 cm
Vekt: 30,4 kg
Delefrekvenser: 250Hz & 1,7 kHz
Følsomhet: 92 dB
Frekvensområde: 30 Hz – 34 kHz
Impedans: 8 ohm

stereofil.no

Les videre
Exit mobile version