Nyhet

Sony Xperia 1 III får imponerende spesifikasjoner

Nyeste lekkasje avslører nesten alt.

Sony Xperia 1 II var allerede en heftig oppgradering, som dessverre ikke fikk oppmerksomheten som den japanske mobilen egentlig hadde fortjent.

Men nå tyder mye på at japanerne i år har tenkt å yppe seg mot de kinesiske og koreanske konkurrentene.

I hvert fall har en lekkasje på kinesiske Weibo avslørt at Sony i år har fått selskapets egen kameradivisjon til å utvikle en helt ny periskoplinse til Xperia 1 III. Det kan bety at den kommende mobilen kan få helt opptil 5x eller 10x optisk zoom, skriver Techradar. Som også videre legger til at Sony Xperia 1 III kommer med 64 Mp vidvinkel og en 12 Mp ultravidvinkelsesnor.

Les også Mobilen for fotografer Xperia 1 II er mobilen for deg som fnyser av å ta bilder i automodus.

Øvrige spesifikasjoner

Hvor fjorårets modell måtte klare seg uten rask skjermoppdatering, som har blitt en standard for Android-mobiler i high-end-klassen, så kommer dette årets Xperia med 6,5″ OLED-skjerm i 21:9 format og 4K-oppløsning samt HDR og en oppdateringsfrekvens på 120 Hz.

Likt som OnePlus 9 Pro og Xiaomi Mi 11 har Sony Xperia 1 III den lynraske Snapdragon 888-prosessor under panseret. Som også får opptil 16 GB RAM og 512 GB innebygd lagring.

Pris og tilgjengelighet vet vi foreløpig ikke, men Sony Mobile har allerde offentligjort at lanseringen finner sted den 14. april kl. 9:30 norsk tid. Det er snakk om en virtuell presentasjon som alle kan følge på Sony Mobiles YouTube-kanal.

Les videre
Exit mobile version