Nyhet

Smartklokken som dekker alles behov

Nye GT2e støtter 85 nye øvelser!

Noen smartklokker har så mange begrensninger at de bare kan brukes til en håndfull ting. Spesielt de som er rettet mot helt spesifikke sporter, for eksempel golf eller regattaseiling. Så har du de som bare egner seg til løping, eller lett jogg som noen kanskje foretrekker.

Huaweis smartklokker har alltid hatt flere sports-moduser, og har dermed vært egnet til et mye bredre felt av idretter. Men ingen av dem er så stappfull af funksjoner og sportsmoduser, som den nye Huawei Watch GT2e.

Der forgjengeren kunne slå seg på brystet med 15 forskjellige sportsmoduser, er GT2e utstyrt med funksjoner for 85 nye ulike idretter, sporter og aktiviteter. Til sammen 100. Noe for alle der altså.

De vanlig er på plass også her. Slik som løping, sykling, svømming, og mye mer selvsagt, men GT2e har også funksjoner for de som driver med Tai Chi, skating, hip-hop, parkour, og mye, mye mer.

GT2e har den samme 1,39 tommer AMOLED-skjermen som GT2, men det er under den nye urkassen at mesteparten av alt som er nytt befinner seg. Den støtter blant annet måliing av oksygenopptak, monitor av søvn, og måling av både anareobic og areobic-øvelser. Innebygget er også akselerometer, GPS, gyroskop, barometer, og optisk pulsmåling, blant annet.

Klokken som likhet med GT2 er 46mm i diameter, støtter både iPhone og Android-telefoner, og batteritiden er oppgitt til 14 dager. Den er også vanntett ned til femti meter, men er ikke egnet for dykking.

Huawei Watch GT2e koster 1790 kr, og finnes i sort, mintgrønt, rødt og sølvhvit (Icy White).

Oppdatering 11. juni: Vi har nå testet Huawei Watch GT2e. Les den her:

Les også Treningsklokke for alle aktiviteter Huawei Watch GT2e er et meget godt kjøp, men først og fremst for Android-brukere.
Les videre
Exit mobile version