Skynd deg!

Hvis du vil rekke å kjøpe en OnePlus 2.

OnePlus 2 er kanskje den smartmobilen på markedet som gir mest for pengene akkurat nå. Selv var vi over oss av begeistring for mobilen da vi testet den.

Men det er ikke bare bare å få lov til å kjøpe den kinesiske Android-mobilen, for telefonen kan kun kjøpes online, og man får bare lov til å bestille den hvis man har en invitasjon.

Du må ha en offisiell invitasjon fra produsenten for å kunne bestille en OnePlus 2. Foto: OnePlus

Inntil nå har man på produsentens hjemmeside kunnet skrive seg opp på en venteliste, som garanterte at man ville få en invitasjon på et eller annet tidspunkt – før eller siden.

I skrivende stund står over 5 millioner mennesker i kø for en invitasjon på ventelisten, og OnePlus har vanskeligheter med å holde følge med etterspørselen og produsere telefoner nok til alle.

OnePlus 2 er nok det beste mobilkjøpet man kan gjøre akkurat nå. Foto: OnePlus

Og siden ventetiden før man får sin telefon allerede er lang nok, har OnePlus nå bestemt seg for å stenge ventelisten. Deretter vil alle på listen motta sin invitasjon i kronologisk rekkefølge basert på når de har skrevet seg opp. Det skriver selskapet på sitt brukerforum.

Deadline for å skrive seg opp til en invitasjon er den 22. oktober, og deretter er eneste måte å få en invitasjon på å lokke den ut av personer som allerede har kjøpt en OnePlus 2. De vil nemlig snart begynne å motta invitasjoner som de kan dele med familie og venner, skriver OnePlus.

Les videre
Exit mobile version