Se når din Samsung får nyeste Android-versjon

Android 6 Marshmallow er på vei til de nyeste Samsung-mobilene.

(Foto: Produsenten)

Google lanserte den nyeste Android-versjonen i august og presenterte samtidig to nye smartmobiler, Nexus 5X og 6P, som begge er født med den siste versjonen av Googles mobile operativsystem.

Samtidig begynte man å rulle ut Android Marshmallow til eksisterende smartmobiler. Hvor raskt det går avhenger av produsent og modell, og inntil videre har verdens største Android-produsent, Samsung, vært tause som graven om når deres brukere vil kunne regne med å oppdatere sine mobiler til nyeste Android-versjon.

Samsung Galaxy Android Marshmallow Roadmap. Foto: TimesNews.co.uk

Og tause er Samsung for så vidt fremdeles. I hvert fall offisielt, for uoffisielt har koreanernes tidsplan for utrullingen av siste Android-versjon nemlig blitt lekket, og derfor kan man nå på Times News blant annet lese at de første Samsung-mobilene vil få Android Marshmallow i løpet av desember. Det dreier seg om Galaxy Note 5, som ikke har blitt lansert på våre breddegrader, og om Samsung Galaxy S6 edge+.

De populære Galaxy S6– og S6 edge-modellene må vente til januar neste år med å motta oppdateringen, mens eldre modeller som Galaxy Note Edge og Galaxy Note 4 først kan oppdateres til Android Marshmallow i februar 2016.

Øvrige modeller som Galaxy S5 og Galaxy Alpha oppdateres enda senere, noen dato har ikke blitt lekket.

Les videre
Exit mobile version