Nyhet

Samsung Watch One UI 5 bedre for helse og søvn

Nå viser Samsung frem hva vi kan forvente oss av den kommende oppdateringen av Watch-programvaren.

Måling av trening og helse er en stor grunn til å ha en smartklokke. Nå satser Samsung hardt på nettopp dette området med den kommende oppdateringen av Samsung Watch. Den vil også hjelpe deg med å holde oversikt over den viktige søvnen din.

Foto: Samsung

Den nye søvncoachen er tilpasset åtte ulike søvntyper og vises også på en tilkoblet mobiltelefon. Den gir en tydelig oversikt over hvordan søvnen har vært, med målinger av søvnfaser, snorking og oksygenmetning i blodet. Klokken er også koblet til SmartThings, slik at den automatisk kan dempe alle enheter som ellers kan forstyrre søvnen.

Foto: Samsung

Blant løpeverktøyene kommer det nå sanntidsanalyse av løpingen og et intervalltrening-program som er skreddersydd for deg. Funksjonen finner optimale treningsintensitetsnivåer for oppvarming, fettforbrenning, kondisjonstrening, hard trening og maksimal anstrengelse.

For de som liker å være utendørs, finnes det nå ikke bare alternativer som vandring og sykling, men også løping og gåturer.

Foto: Samsung

Sikkerhetsfunksjonene har også blitt forbedret slik at SOS-funksjonen gir direkte kommunikasjon med nødpersonell og sender data om din posisjon og helse. Hvis du er eldre, er funksjonen som oppdager om du har falt, nå også automatisk aktivert.

Les videre
Exit mobile version