Samsung Galaxy S 4 kommer i februar

Bare ni måneder etter at Samsung lanserte sin superselger Galaxy S III, kommer ryktene om en arvtager til den populære smartmobilen.

Verdens mestselgende smartmobil heter for øyeblikket Samsung Galaxy S III. Akkurat det håper Apple snart å kunne endre på med sin nylig lanserte iPhone 5, men Samsung ser ikke ut til å  hvile på laurbærene, selv om de tapte mot Apple i en viktig rettssak om patenter i august.

Den Android-baserte Samsung Galaxy S III ble lansert så sent som i mai måned i år, men nå vil Samsung følge opp med en ny modell.  I følge Korea Times som siterer anonyme, men ”offisielle” kilder internt hos Samsung, kommer versjon 4 av den populære Galaxy-mobilen allerede ut i februar 2013 – det vil si mindre enn et halvt år fra nå.

Lanseringen vil etter sigende sammenfalle med Mobile World Congress i Barcelona, som er den årlige messen for mobil- og telebransjen. Den kommende Galaxy S 4 vil by på enda kraftigere hardware og enda flere software-forbedringer enn forgjengeren Galaxy S III, som Samsung for øvrig har hevdet er et bedre produkt enn iPhone 5.

Blant ryktene om den kommende S 4 kan vi lese at den vil få en 5 tommer stor OLED-skjerm.

Samsung har allerede solgt 20 millioner eksemplarer av Galaxy S III globalt, og regner med å selge ytterligere 10 millioner før året er omme.

Kilde: Korea Times

Les videre
Exit mobile version