NYHET

OnePlus 7 Pro får en av markedets beste mobilskjermer

Selv om prisen blir lavere, så får den kommende OnePlus 7 Pro en skjerm som er minst like god som skjermene på Samsung Galaxy S10+ og iPhone Xs Max.

(Foto: Produsenten)

DisplayMate, som sammen med DxOMark er verdens ledende eksperter innen benchmarks av skjermteknologi, har allerede fått muligheten til å se på den kommende OnePlus 7 Pro toppmobilen, som den kinesiske mobilprodusenten lanserer den 14. mai.

Og selv om Displaymate enda ikke har offentliggjort den dyptgående testen, så har ekspertene allerede gitt ut resultatet. A+ lyder bedømmelsen, som plasserer OnePlus 7 Pro i toppkategorien sammen med smarttelefoner som Samsung Galaxy S10+ og Apple iPhone Xs Max, selv om OnePlus-modellen vil koste noe mindre enn konkurrentene.

OnePlus holder kortene tett til brystet når det gjelder den kommende toppmodellen, men i et intervju av The Verge fortalte selskapet grunnlegger og toppsjef Pete Lau at mobilens skjerm vil «redefinere rask og glatt»

I dag fulgte OnePlus opp med en pressemelding som gir flere detaljer om skjermen.

«Enten det handler om fargegjengivelse, lysstyrke, kontrast eller pikseltetthet scorer OnePlus 7 Pro særdeles høyt på alle parametre, som betyr at telefonen tilbyr en markant bedre og skarpere skjermopplevelse for brukerne,» skriver OnePlus og fortsetter:

«I tillegg har skjermen også mottatt en «Safety for Eyes»-sertifisering fra det uavhengige test- og sertifiseringsinstituttet VDE for evnen til å filtrere skadelig blått lys. På OnePlus 7 Pro blir det blant annet mulig å tilpasse lysstyrke og fargetemperatur, slik at hver enkelt bruker får den beste opplevelsen mulig med telefonen.» 

Ifølge The Verge kommer skjermen på OnePlus 7 Pro med en oppdateringshastighet på 90Hz. Det tilsvarer 90 fps, som i praksis betyr vesentlig glattere animasjoner og en mer flytende opplevelse.

DisplayMate publiserer en dyptgående artikkel om skjermen i OnePlus 7 Pro den 14. mai, samme dag som OnePlus lanserer den nye telefonen ved tre globale arrangementer i New York, London og Bangalore. 

Les videre
Exit mobile version