Nyhet

Huawei lanserer klokker samt vanlige og brettbare mobiler

I går ble Huawei Watch 4, mobiler i P60-serien, den brettbare Mate X3 og to Matebook-bærbare datamaskiner presentert.

Huawei holdt et lanseringsevent i München i Tyskland i går der de lanserte en rekke flaggskipprodukter for det europeiske markedet.

Huawei Watch 4

Dette er en ny serie med e-Sim som inkluderer Huawei Watch 4 og Watch 4 Pro. De fortsetter utviklingen fra tidligere modeller med større fokus på helse. Med bare et tastetrykk kan de måle helsen din på flere områder.

Så langt ser det ut til at klokken lanseres i Finland og Norge (i motsetning til Huawei Watch Ultimate, som først bare skulle komme til Finland, men som i forgårs ble bekreftet til lansering i Sverige).

Huawei Watch 4 Pro (Foto: Huawei)

Huawei P60 Pro

P-serien av mobiler er kjent for sine gode fotoegenskaper, for eksempel den litt legendariske Huawei P40 Pro+ som var først ute med 10x optisk zoom.

Den nye P60 Pro er den første med et telekamera med flere linsegrupper. Den har også en automatisk justerbar blenderåpning på f/1.4-f/4.0. Den skal også være mer lysfølsom enn konkurrentene. Huawei viser også til at P60 Pro er den høyest rangerte mobiltelefonen hos DXOMark.

Den er ikke planlagt for lansering i Norden.

Foto: Huawei

Huawei Mate X3

Dette er Huaweis brettbare mobiltelefon som de hevder er den tynneste og letteste sammenleggbare modellen i verden. Om dette fortsatt står etter Googles pressekonferanse i kveld gjenstår å se.

Det er heller ikke sannsynlig at denne kommer til Norden.

Huawei Matebook

På lanseringen presenterte de også Huawei Matebook 16s, en laptop med en stor 2.5K-skjerm og en 13. generasjons Intel Core-prosessor på innsiden.

De viste også en stilig ultratynn bærbar kalt Huawei Matebook X Pro.

De lanseres i Europa, men det er uklart om de kommer hit.

Priser for det europeiske markedet:

Les videre
Exit mobile version