Her er Sony Xperia Z Ultra

Sonys giganttelefon har landet på testbenken. Se bilder av vidunderet her, mens vi venter på testen.

Samsung oppfant gigantmobilen med Galaxy Note og senere Galaxy Note II. På engelsk kalles de gjerne phablets, som er en sammenskrivning av ordene “tablet” og “phone”. Her i Norge er vi fornøyd med å kalle de hva de er: store mobiltelefoner.

Nå har Sony også blitt med på lasset med Xperia Z Ultra, som holder stilen og designen vi kjenner fra Xperia Z og Xperia Tablet Z. Telefonen er nå på testbenken, men vi synes den store telefonen er så lekker at vi gjerne ville dele et par bilder med dere, kjære lesere.

Se våre bilder av den ultratynne (kun 6,5 mm) giganttelefonen under artikkelen.

Xperia Z Ultra kommer med en kjempeskjerm på 6,4″ basert på Sonys egen såkalte TRILUMINOS-teknologi. Det betyr at skjermen drar fordel av Sonys ekspertise fra BRAVIA TV, som har gitt skjermen en rik fargepallett, som gir den skarpeste skjermopplevelsen man kan forestille seg. Samtidig kan telefonen med X-Reality – Sonys intelligente skjermteknologi – analysere hvert eneste bilde og gjenskape manglende piksler for å optimere kvaliteten, så man kan nyte de skarpeste videoer – selv i mindre god oppløsning.

Utover dette kommer Sony Xperia Z Ultra med en lynrask Qualcomm Snapdragon 800 quad-core prosessor på hele 2,2 GHz. Prosessoren støtter blant annet 4G/LTE, HD Voice og en såkalt Battery Stamina Mode – batterisparemodus.

Du kan lese vår test av Xperia Z Ultra enten i løpet av morgendagen eller på mandag. Avhengig av skribentens latskap….

Fakta:
▪ Operativsystem: Android 4.2.2 Jelly Bean
▪ Skjerm: 6,44” 1080 x 1920 TFT
▪ Prosessor: 2,2 GHz Snapdragon 800 quad-core
▪ Minne: 2 GB ram / 16 GB + microSD (opptil 64 GB)
▪ Kamera: 8 MP + 2 MP
▪ Trådløst: 4G/LTE, NFC, BT 4.0, 802.11
▪ Mål: 179.4 x 92.2 x 6.5 mm
▪ Vegt: 212 gram
▪ Batteri: 3000 mAh

<
>
Samsung Galaxy S4 og Sony Xperia Z Ultra i øm omfavnelse. Lett å se hvilken av de to telefonene som er tynnest.
Les videre
Exit mobile version