Nyhet

Garmin utvider Instinct-familien

Vil du skille deg ut i mengden?

20210429 Support ROD 4194 CMYK 1

20210429 Support ROD 4194 CMYK 1

Forrige uke ble den nye grenen av Garmings Instinct-familie lansert, nemlig Instinct 2-serien. Klokken fås i størrelsene 40 mm (Instinct 2S) eller 45 mm og i flere sprakende farger, slik Garmin selv ordlegger seg.

Garmin Instinct 2 (Foto: Garmin)

Etter beskrivelsen skal klokka være robust, slitesterk og ha opptil fire ukers batteritid i smartwatch-modus. Takket være forbedret teknologi med solladning vil Instinct 2 Solar 45 mm kunne ha ubegrenset batteritid under lyssterke forhold.

Garmin Instinct 2 Solar. (Foto: Garmin)

Her finner man bl.a. helse- og søvnregistrering, stress- og pulsmåling, VO2 max og metabolsk alder. Det har også blitt plass til en ny multisport-profil, som gjør det mulig å bytte mellom forskjellige aktiviteter og fortsatt se samlet tid og distanse.

Med Garmin Pay kan man også enkelt betale med klokka, selv om man ikke har med seg lommebok eller mobil.

Garmin Instinct 2. (Foto: Garmin)

«Instincts 2 er utviklet for de som ønsker å skille seg ut fra mengden og få mest mulig ut av hverdagen,» sier Dan Bartel, global salgssjef hos Garming. «Instinct 2 har også masse mer å by på. Det finnes en rekke sprakende farger, den er utstyrt med Garmings ledende håndledsbaserte teknologi og er mye mer enn en alminnelig smartklokke – Instinct 2 er et pålitelig verktøy, og den hjelper deg å leve livet på dine premisser.»

Spesialutgaver av Instinct 2:

Hvis du er opptatt av forskjellige sportsgrener eller har spesielle interesser, så finnes det også flere spesialtugaver av Instinct 2.

Både Garmin Instinct 2 og Instinct 2S kan kjøpes nå til en veiledende pris på 3.999 kroner.

Les videre
Exit mobile version