Galaxy S6 edge får en storebror

Samsung har nettopp lansert Galaxy S6 edge+, en ekstra diger phablet-utgave av sin dyreste toppmobil.

Vi roste Samsung Galaxy S6 Edge opp i skyene når vi testet den før sommeren. Med begge S6-modellene startet Samsung fra scratch når det kom til design. Borte var all plast, og i stedet fikk vi moderne smarttelefoner med aluminiumsramme og glass på begge sider.

S6 Edge bød i tillegg på en spektakulær skjerm som er bøyd rundt kantene og en rekke nye funksjoner. Det er denne modellen, som nå kommer i «king size» størrelse, også kjent som phablet. S6 Edge+ får en 5.7 » skjerm, ny prosessor og hele 4 GB RAM.

«Hos Samsung, tror vi at store smartphone-skjermer er i ferd med å få fotfeste blant forbrukerne. De større skjermer kan gi brukerne den ultimate, oppslukende multimediaopplevelsen mens du er på farten,» sier Samsung-representant Jimmy Voss i en pressemelding.

Foruten den store skjermen kommer S6 Edge+ også med 4K videoopptak og «direktesending», som tillater deg å live-streame Full HD video direkte fra telefonen til andre individer, grupper eller offentlig gjennom YouTube Live. De som bruker en Galaxy S6 Edge+ kan motta YouTube-link fra hverandre, såvel som å følge live streaming video fra sin smarttelefon, nettbrett, PC eller Smart TV med YouTube-tilkobling.

Akkurat som den mindre Galaxy S6 Edge støtter også Edge+ trådløs lading.

Den nye Samsung-storebroren vil være tilgjengelig i butikkene fra september til veiledende priser på henholdsvis 7990 kr (32GB) og 8990 kr. (64GB) og i fargene gull Platinum og Black Sapphire.

Les videre
Exit mobile version