Galaxy S5: Det trodde vi – dette fikk vi

Innen lanseringen av Samsung Galaxy S5 malte ryktemøllen på høyeste gir om den kommende telefonen. Vi har kikket på hva vi gjettet på, og hva som kom i virkeligheten:

Ryktet: I desember skrev vi at Galaxy S4 ville bli den siste plastmodellen fra Samsung. Galaxy S5 skulle bli fremstilt i metall, som ville bli støpt til et uniformt chassis.

Sannheten: Ryktet var falskt. Selv om Samsung Galaxy S5 kommer i fire forskjellige farger og i nytt, perforert “modern glam”-design, så er den altså fremdeles laget i plast.

Ryktet: Samsungs nye flaggskip skulle ikke bare komme med fingeravtrykkskanner. Nei, den ville få en iris-skanner, som ville kunne sikre telefonen på bakgrunn av en skanning av brukerens øye.

Sannheten: Feil. I stedet fikk Galaxy S5 en fingeravtrykksleser, som minner om den som sitter på baksiden av HTC One Max.

Ryktet: Samsung Galaxy S5 ville få den beste mobilskjermen noensinne med en oppløsning på hele 2560 x 1440 piksler på en 5,25” S-AMOLED-skjerm.

Sannheten: Helt feil. Skjermen har vokst til 5,1”, men oppløsningen på 1920 x 1080 piksler har Galaxy S5 til felles med sin forgjenger, hvilket faktisk gir Galaxy S5 en dårligere pikseltetthet enn fjorårets modell.

Les videre
Exit mobile version