Fri bruk fra Get

Med fri bruk for 289 kroner i måneden, skal Gets bredbåndstjeneste friste nettbrettbrukere til å velge Get.

De færreste tenker på Get som tjenesteleverandør i mobilnettet. De har spesialisert seg på kabel-tv-tjenester, og er blant de beste på området, med noen av de beste HD-dekoderne i markedet.

Men de lanserte faktisk bredbåndstjeneste for mobil i sommer, hvor man kunne velge et simkort, eller mikrosim, til nettbrettet og surfe over Telenors mobilnett.

Get-kunder med bredbåndsabonnementet M20 eller bedre, slipper unna med 249 kroner måneden, ellers er prisen 289 kroner måneden. For fri bruk av datatrafikk.

– Mobilt bredbånd blir stadig viktige som et supplement til den faste bredbåndsforbindelsen folk har i hjemmet, og vi er glad for at vi fra i dag kan tilby kunder enda et mobilprodukt tilpasset kunder som er mye på farten, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Get har også et USB-modem som kan brukes på bærbare PC-er, og som gir den samme trådløse tilgangen til Telenors mobilnett.

Det er også planlagt en bærbar trådløs ruter med simkort, som skal gjøre det mulig for flere brukere å dele Gets mobile bredbåndstjeneste.

Les mer her.

Les videre
Exit mobile version