Dette vet vi om Galaxy Note 5

Her er de seneste ryktene om Samsungs kommende topp-nettbrett!

De siste årene har Samsung pleid å lansere en ny versjon av high-end nettbrettet Galaxy Note under IFA-messen i Berlin i september. I år har de imidlertid invitert pressen til en event 13. august, og det skulle ikke forundre oss om en ny Galaxy Note da står øverst på progammet. Fjorårets modell, Galaxy Note 4 var meget vellykket, så det blir spennende å se hvordan Samsung har tenkt å topp den i år.

Om vi skal tro de mest seiglivede ryktene, så får Galaxy Note 5 stort sett samme design som Galaxy S6 – det vil si glass, metall og innebygd batteri – og det betyr i så fall slutt med det kunstige skinn-utseendet, som Samsung introduserte for to år siden med Galaxy Note 3. Note 5 antas likevel å beholde den unike S-Pen stylusen som gir touch-skjermen en rekke ekstra funksjoner.

Super AMOLED-skærmen er fortsatt på 5,7”, og den får antageligvis samme 2560 x 1440 pikslers oppløsning som Note 4. 16 MP kameraet fra Samsung Galaxy S6 finner nok også veien til Note 5, og vi kan regne med at det vil kjørenyeste Android-versjon(5.1.1). Prosessoren blir etter alt å dømme Samsungs egen åttekjerners Exynos 7420 processor (4 x 2,1 GHz + 4 x 1,5 GHz), og vi regner med at Note 5 får 4 GB RAM, med henholdsvis 32, 64 eller 128 GB intern lagringsplass.

På grunn av designen vil man ikke kunne utvide kapasiteten med eksternt microSD-kort. Det vil muligens irritere enkelte Note-fans, men Samsung gikk samme vei med mobilflaggskipet Galaxy S6 tidligere i år, og vi har ingen grunn til å tro at de tenker annerledes om Note.

Kilde: Gizmodo

Les videre
Exit mobile version