Nyhet

Lenovo lanserer Legion Phone Duel

Lenovo varmer opp til 5G med en smarttelefon som er pakket med krefter til dedikerte gamere.

Lenovo Legion Phone Duel er designet fra bunnen som gaming-mobil, skriver Lenovo i en pressemelding.

«Den virtuelle joysticken med doble trigger-knapper er innebygd med doble haptiske motorer, som gir direkte feedback og skaper en villere spillopplevelse. Den er utstyrt med imponerende gaming-features og et optimalisert batteri, som holder en hel dag med vanlig bruk. Ladeporten er plassert midt på telefonen, slik at den ikke kommer i veien når man spiller. Lading fra o til 50% tar 10 minutter, og en full oppladning tar bare en halv time,» forteller Lenovo videre.

Mobilen kommer med Snapdragon 865 Plus 5G-prosessor, 12 GB eller 16 GB RAM, 256 GB eller 512 GB innebygd UFS 3.1-lagring og et stort batteri på hele 5.000 mAh.

Selfie-kameraet er innebygd som pop-up-kamera på siden av telefonen, slik at man kan filme og streame seg selv mens man spiller. (Foto: Lenovo)

AMOLED-skjermen på 6.65″ i Full HD-oppløsning kommer med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz. Lyden leveres av Dirac Audio-programvare med 4X stereohøyttalere, som skal kunne levere en livlig 3D-lydopplevelse.

Selfie-kameraet er innebygd som pop-up-kamera på siden av telefonen, slik at man kan filme og streame seg selv mens man spiller.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

Les videre
Exit mobile version