Nye tablets fra Samsung

Nye tablets med penn og med eller uten tastatur.

(Foto: Produsenten)

Som ventet ble det ingen Galaxy S8 på Mobile World Congress. Samsung valgte istedet å presentere den ved en egen anleding senere. Istedet utvider de familien av nettbrett med Galaxy Tab S3 og Galaxy Book.

(Foto: Lyd & Bilde)

Galaxy Tab S3 er et fleksibelt nettbrett som brukes til kreativitet, underholdning eller jobb. Den 9,7 tommer store skjermen gjør den passe stor og den klarer 4K-avspilling. Designet har blitt oppdatert med inspirasjon fra Galaxy S7 og Galaxy A.

(Foto: Lyd & Bilde)

S-Pen har fått flere funksjoner slik at du kan ta notater i PDF-dokumenter, oversette tekst eller ta notater uten å låse opp skjermen. Det er også Samsungs første nettbrett med fire høyttalere, med lydkalibrering av AKG.

Den lanseres 21. april og blir tilgjengelig i svart eller sølv.

Samsung Galaxy Tab S3 med wi-fi koster 6.500 kroner
Hvis man ønsker 4G-tilkobling blir det 7.500 kroner.

(Foto: Lyd & Bilde)

For en mer laptop-liknende opplevelse finnes Galaxy Book som har et tastatur. Den kjører Windows 10 og kan brukes med S-Pen. Galaxy Book kan fås som 10,6 eller 12 tommer.

(Foto: Lyd & Bilde)

Samsung viste også en oppgradert Gear VR som nå har medfølgende håndkontroll. Den kan brukes som både fjernkontroll og gamepad. Ved å effektivisere styringen blir det mindre anstrengende under lange økter. Håndkontrollen fungerer også med den gamle modellen og skal kunne kjøpes separat.

Les videre
Exit mobile version