Imponerende bærbare fra Dell

XPS 15 utklasser Macbook Pro og XPS 13 blir hybrid

(Foto: Produsenten)

Dell lanserte en rekke nye maskiner og fikk hele sju hederspriser på CES Innovation Awards. Blant annet for den ultratynne skjermen Dell 27 Ultrathin S2718D som også har USB-C. Samt iMac-konkurrenten XPS All-in-one som har 4k-skjerm. Dersom det ikke er nok, ble det også vist en Ultrasharp 32 Ultra HD 8K skjerm med hele 8K-oppløsning.

(Foto: Dell)

 

Den største nyheten var trolig den oppgraderte XPS 15, som sies å være den minste 15,6-tommers laptopen på markedet. Men det interessante er hvor mye av den nyeste teknologien de har klart å presse inn. Den har selvfølgelig 7. generasjons Core i7 (Kaby Lake), et kraftig GeForce GTX 1050 grafikkort og kan ha opptil 32 GB minne. Skjermen kan være opptil 4K-oppløsning, batteriet har økt til 97 wattimer og den har generøst med porter. I motsetning til den nye Macbook Pro, kritisert for gammel teknologi, svakt batteri og få porter. Dessuten starter prisen på rimelige 1000 dollar.

(Foto: Dell)

 

Interessant er også XPS 13 2-in-1, en hybridversjon vår gamle Ultrabook-favoritt. Her har man muligheten til å vri på skjermen og bruke den som et nettbrett. Til tross for endringen har den ikke blitt noe større, tvert i mot, ifølge Dell er den verdens minste 13-tommers hybrid. Dette er i stor grad takket være den ekstremt tynne rammen. Skjermen kan fås i opptil QHD+ oppløsning (3200 x 1800). På innsiden sitter nyeste 7. generasjons Core i5 eller i7-prosessorer og batteriet sies å vare i opptil 15 timer.

 

 

 

Les videre
Exit mobile version