Verdens beste «lommehøyttaler»?

Soundmatters hevder verdens beste stereohøyttaler i lommestørrelse, med foxLv2 aptX.

Soundmatters er grunnlagt av lydekspert og tidligere NASA-ingeniør Dr. Godehard Guenther. Drømmen er å gi vellydende produkter til lav pris og i et bærbart format, og firmaet var blant annet verdens første til å lansere en vaskeekte bærbar subwoofer.

foxLv2 aptX baseres på forgjenger foxLv2, men har nå som navnet avslører inkludert Bluetooth-protokollen aptX, som er en bedre komprimeringsalgoritme og dermed tillater høyere lydkvalitet over trådløs Bluetooth, som ellers har ganske begrenset lyd.

For å utnytte teknologien må spilleren du spiller fra være kompatibel med aptX, hvilket gjelder mange av de nyeste smartmobilene og nettbrettene på markedet. Andre produkter uten aptX kan også brukes, men da med normal Bluetooth-kvalitet.

foxLv2 aptX lager alle sine høyttalere fra bunnen av og bruker patenterte teknologier ved fancy navn som for eksempel «Twoofers», som gir kombinert diskant og bass fra ett enkelt 1-tommes element. «BassBattery» er en annen fiffig løsning, hvor innkapslingen til batteriet faktisk også fungerer som et passivt basselement (radiator), alt for å gi mest og best mulig lyd ut av svært kompakte mål.

soundmatters.com

Les videre
Exit mobile version