nyhet

Utendørs- og innebygde høyttalere fra Sonos

Sammen med Sonance har de produsert en serie som er godt egnet til den nye Amp

(Foto: Produsenten)

Til den nye diskrete Amp-forsterkeren vil man så klart ha diskrete høyttalere som låter bra sammen med den. På ISE-messen i Amsterdam lanseres derfor det nye samarbeidet «Sonos Architectural» med Sonance. Serien består av en vegghøyttaler, en takhøyttaler og en utndørshøyttaler.

Vi fikk se både forsterkeren og høyttalerne under CES-messen i Las Vegas

Sonos in-wall by Sonance (Foto: Lyd & Bilde)

In-wall gir en detaljert lyd som gjør dem godt egnet til for eks. hjemmekinoen. Høytallergitteret kan males slik at de passer med veggfargen. Både in-wall og in-ceiling kan tilpasse lyden til rommet når de kobles til Amp, ved å bruke Sonos romkorrigering Trueplay. In-wall koster 6.500 kroner per par.

Sonos in-ceiling by Sonance (Foto: Lyd & Bilde)

Takhøyttalerne gir et bredere lydbilde og er derfor perfekt til bakgrunnsmusikk når det ikke passer med tradisjonell plassering. Opptil 3 par av Architectural-høyttalerne kan kobles til enda en Amp. In-ceiling koster 6.500 kroner per par.

Sonos Outdoor by Sonance (Foto: Lyd & Bilde)

Outdoor er den første høyttaleren fra Sonos som også kan brukes utendørs. Kablene går gjennom en tetningsmembran slik at de tåler elementene. De takler høy luftfuktighet, vann, saltvannsprut, varme, UV-stråling og minusgrader. Låter perfekt for uteplassen, til og med i Skandinavia. Outdoor koster 8.500 kroner for et par.

Veggmontert Sonos Outdoor utendørs (Foto: Lyd & Bilde)

Hele serien er tilgjengelig for forhåndsbestilling og slippes den 26. februar.

Sonos Amp med gulvhøyttalere (Foto: Lyd & Bilde)

Passende nok passet Sonos på å demonstrere nye Amp også. Både med Architectural-høyttalerne og sammen med et par kraftige B&W-høyttalere, for å bevise at de også kan drive gulvhøyttalere.

Et uvanlig syn på innsiden (Foto: Lyd & Bilde)

Sonos Amp er altså den etterlengtede oppgraderingen av den gamle Connect:Amp. Den vises på ISE-messen ettersom den gamle var veldig populær blant installatører, selv om den aldri var ment for det. Nye Amp er derimot utviklet i samråd med installatører og oppfyller deres krav på mer kraft og bedre kompatibilitet med fjernkontroll og smarte hjem.

Rikelig med utganger (Foto: Lyd & Bilde)

Amp har dessuten en HDMI-ARC utgang som gjør at den fungerer med TV’en uten en ekstra fjernkontroll. Om du har mindre passive høyttalere kan du supplere med en subwoofer.

Tradisjonelt møter moderne (Foto: Lyd & Bilde)

Som lydkilde kan du bruke alt fra en tradisjonell platespiller til de aller fleste streamingtjenester, eller Airplay 2.

Sonos Amp kommer i februar til 6.500 kroner.

 

 

Les videre
Exit mobile version