Nyhet

Steinway & Sons Marine Speaker

Vanntett utehøyttaler fra Steinway Lyngdorf. Til millionen.

Marine lifestyle2 small

Marine lifestyle2 small

Den så vi ikke komme. Lyngdorfs samarbeide med Steinway & Sons, de med flyglene, har så langt avstedkommet svinedyre high-end høyttalere, og noen fremragende fine forsterkere.

Med den vanntette og aktive høyttaleren på bildene, er ment for utebruk, og passer visst like fint langs bassengkanten, som på yachten.

Marine Speaker, står det i pressemeldingen. Som også forteller at høyttaleren som har er støv- og vanntett i henhold til IP65-sertifisering, har innebygget forsterker som driver to 8-tommers basselementer, en 6,5-tommers mellomtone, og en AMT bånddiskant. Ikke så ulikt hva vi forventer å finne i en high-end høyttaler fra Steinway Lyngdorf.

Marine lifestyle

Interessant nok har høyttalerne innebygget kalibrering, som skal gi optimal lyd uansett plassering. Utendørsakustikk er ofte en utfordring, så det er ikke så dumt med kalibrering i høyttalerne.

Som leveres i hvitlakkerte aluminiumskabinetter, og gullfarget bord rundt grillen foran, og kan plasseres på ulike måter der man trenger en fulltone, vanntett høyttaler.

Prisen? Ikkeno, sammenlignet med en yacht ihvertfall. 1.050.000 kr, eller drøyt millionen altså, for et par. Stativer kommer i tillegg for smått utrolige 31000 kr paret, og så må man ha Steinway Lyngdorfs elektronikk i tillegg for å få det hele til å spille.

Marine Speaker

 

 

Les også 8 utehøyttalere Hvorfor skal man nøye seg med dårlige lydressurser fra bærbare musikkapparater når man befinner seg utendørs? Med høyttalere som tåler litt vær og vind, kan man få lyden fra stereoen på verandaen.
Les videre
Exit mobile version