Spesialmodeller fra PMC

Engelske PMC har gjort både tekniske og kosmetiske endringer på sine eksepsjonelle høyttalere, som skal gi bedre lyd og et mer tidsriktig design.

Engelske PMC er en av få høyttalerprodusenter, med en fot i både proff- og konsumentmarkedet. De er også en av få som bruker transmisjonslinje i bassen, og det merkes på to områder: Kvaliteten på konstruksjonen, og rekkevidden til bassfrekvensene. Som får selv de minste høyttalermodellene, til å høres ut som om de er koblet til en subwoofer.

De større modellene har vi faktisk testet. Deriblant IB2i, som du kan lese testen på her.

Nå kommer den og de større modellene  MB2 (se bildet over) og BB5 i såkalte Special Editions. I rosentre og macassar-finer, med forbedret intern avstivning og demping av kabinettene som skal dempe resonanser, og gi lytteren et enda renere lydbilde.

PMCs mellomtoneelement er redesignet for bedre dynamikkegenskaper, og tilpassede stativer med solide pigger finnes til alle modellene.

PMCs Peter Thomas sier i pressemeldingen at «Med ytterligere forbedringer i SE-versjonene, kan de mest kresne audiofile nå rett i hjertet til musikken, og høre den akkurat slik den var i studio. Og med de nydelige nye trefinerene vi har valgt, ser høyttalerne like fabelaktige ut som de spiller.»

IB2 SE, MB2 SE og BB5 SE ventes i salg på nyåret.

Les videre
Exit mobile version