Nyhet

Sony SRS-XV900

Spiller dundrende høyt i 25 timer.

SRS XV900 Lifestyle04 Karaoke Guitar Large

SRS XV900 Lifestyle04 Karaoke Guitar Large

Man kan si at Sony har bommet med lanseringen av SRS-XV900, men det er ikke bare om sommeren man kan danse til dundrende høy musikk. SRS-XV900 kommer i butikkene i oktober, og blir Sonys mektigste partyhøyttaler.

Og den med størst høyttalerflate. Partyboksen som vier 25 kg, er trillbar og har faktisk et ladbart batteri som kan holde festen gående i opp til 25 timer.

Den har som alle sånne høyttalere, blinkende LED-lys som pulserer i takt med musikken, og inngang for gitar og mikrofon. Selvsagt har den karaokefunksjon, og DJ-er kan lage lydeffekter fra berøringspanelet på toppen.

SRS XV900 (Foto: Sony)

Høyttaleren har flere høyttalerelementer, deriblant et firkantet 32 x 32 cm basselement, som vi ikke har sett på en Sony-høyttalere siden APM-serien på 80-tallet. Seks diskantelementer er plassert 360º for at alle rundt høyttaleren skal høre lyden like godt, og synes man det er for lite trøkk i bassen, kan man slå på megabass som skru opp bassnivået ytterligere.

SRS XV900 (Foto: Sony)

Partyhøyttaleren kan også kobles til tv-en via den optiske inngangen, og har sågar en egen tv-modus for klarere tv-lyd. Den kan også lades i bare 10 minutter for en spilletid på opp til tre timer. Kjekt å vite hvis man har glemt å lade før gjestene kommer.

SRS XV900 er prissatt til 13000 kroner, og legger seg dermed i det øvre sjiktet for partyhøyttalere, både hva pris og størrelse angår.

XV900, XP700 og XP500 (Foto: Sony)

 

Les videre
Exit mobile version