Smart og fleksibel lydplanke

Den lekre Fidelio HTL9100 fra Philips, er en lydplanke med avtagbare høyttalere. Du bestemmer selv om den skal levere 2.1 eller surroundlyd.

Lydplanker er den enkleste måten å få mye bedre tv-lyd på. Men de færreste av dem leverer noe særlig overbevisende surroundeffekter på film. Fidelio HTL9100 lover å være unntaket.

Philips satser hardt på Fidelio som merkevare for produkter med ekstragod lyd, og denne unike lydplanken skal være midt i blinken for alle som krever godlyd i stuen. Og samtidig vil ha en diskret og fleksibel høyttalerløsning.

Den har nemlig to høyttalere – en på hver side – som kan tas av og settes bak eller ved siden av sofaen. En smart løsning for de som ikke vil ah høyttalere hengende på veggen bak på permanent basis. Begge høyttalerne er trådløse, så man slipper å strekke høyttalerledninger over gulvet for å få surroundlyd.

Man trenger ikke koble dem til et lokalt nettverk, sender og mottaker sitter nemlig i Fidelio HTL9100, og strømmer lyden ukomprimert direkte til bakhøyttalerne.

Best av alt, høyttalerne har innebyggede ladbare batterier med omlag 10 timers driftstid, og lader når de kobles til lydplanken foran tv-en.

Philips forteller at en sensor registrerer om lydplanken ligger på et bord eller er montert på veggen, og justerer lyden deretter. Lydplanken som er i salg i mai 2013, har en ekstra HDMI-inngang slik at man kan koble en spillkonsoll eller en annen kilde ti, og den har i tillegg trådløs Bluetooth-overføring. Slik at man kan strømme musikk fra smartmobile eller nettbrettet til lydplanken.

Les videre
Exit mobile version