NCMS blir ny ELAC-importør

Norwegian Custom Media Solution overtar importen på de populære høyttalerne fra ELAC.

Tyske ELAC er en høyttalerprodusent vi assosierer med høy kvalitet og avanserte løsninger. Fabrikken i Kiel produserer sine egne komponenter og høyttalerelementer, deriblant den berømte Air Motion Transformer foliediskanten, som lages for hånd og er kjent for sin svært utstrakte og luftige diskantgjengivelse.

Amerikansk debut

Andrew Jones står bak en rekke kritikerroste høyttalere. Debut-serien fra Elac er hans nyeste kreasjon.

Den tyske produsenten gjorde nylig sitt inntog på det amerikanske markedet, og i den forbindelse lanserte de en helt ny høyttalerserie kalt DEBUT, designet av selveste Andrew Jones. Den kjente høyttalerdesigneren har blitt en del av Elac-teamet og startet med å utvikle en helt ny serie med «high performance» høyttalere til svært hyggelige priser. Tilbakemeldingene så langt har vært svært gode: Ryktene sier at denne serien skal sette en ny standard til prisen, og med Jones sin merittliste er det grunn til å ha høye forventninger. Men vi vil selvsagt høre dem med egne ører før vi avsier noen endelig dom.

Det ser det nå ut til at vi får mulighet til: Debut-serien kommer også til Norge!

Ny norsk importør
Samtidig blir det kjent at ELAC skifter importør. Norwegian Custom Media Solution blir ny representant for det norske markedet, melder selskapet i dag i en pressemelding. NCMS importerer fra før blant andre kjente merker som Parasound (hi-fi elektronikk), Triad (in-wall høyttalere), Kimber Kable (kabler), og spesialiserer seg i tillegg på løsninger innen smarte hjem, automasjon og custom install.

Les også: Control4: Ta kontrollen over hjemmet

Hjemmesiden NCMS.no er allerede oppdatert med info om høyttalerne. Oppdaterte norske priser, samt tilgjengelighet på de ulike modellene er ennå ikke klart, men vi oppdaterer så fort vi vet noe mer. I mellomtiden kan dere sjekke ut noen av våre tester av ELAC høyttalere her!

Les videre
Exit mobile version