Nyhet

Nå kan du laste ned Sonos S2

Ny kontroll-app til Android og iOS lansert i dag.

Sonos sitt nye operativsystem S2 har vært varslet i lengre tid, og fra og med i dag kan du laste ned den nye appen som kort og godt heter Sonos. Den nye appen er nå tilgjengelig i App Store og Google Play Store, og du vil trenge denne for å styre de nyeste høyttalerne fra Sonos, nærmere bestemt Sonos Arc, Sonos Five og Sonos Sub (3. generasjon).

Den nye plattformen åpner opp for ny funksjonalitet, og støtte for nye lydteknologier, deriblant Dolby Atmos til den nye lydplanken Sonos Arc.

Les også Sonos Arc er en vellykket Atmos-lydplanke Endelig har Sonos kommet med en stor lydplanke. Arc støtter Atmos, og har dessuten noen fiffige triks på lager.

To Sonos-apper i fremtiden

Sonos sin eksisterende app, S1 Controller, vil fortsette å eksistere ved siden av den nye Sonos-appen. Du har muligheten til å enten oppdatere det eksisterende systemet ditt til S2, eller fortsette å bruke den gamle appen til å kontrollere de eldre produktene (enkelte eldre Sonos-produkter er ikke kompatible med S2).

Under kan du se hvilke produkter som er kompatible med S1- og S2-plattformen. 

Den nye S2-oppdateringen er tilgjengelig for de fleste av Sonos ‘eksisterende høyttalere, men ikke alle. Selskapets ZonePlayere, førstegenerasjons Play: 5, Bridge Connect og Connect: Amp-enheter vil ikke bli oppdatert, og du må bruke S1-kontrolleren hvis du vil fortsette å bruke disse.

Dersom du har et oppsett av S1 og S2-kompatible høyttalere rundt om i hjemmet, kan du velge å kjøre disse hver for seg, styrt av henholdsvis den nye og gamle Sonos-appen. Det går imidlertid ikke an å blande gamle og nye høyttalere i samme gruppe (f.eks til 5.1 surround oppsett). Den gode nyheten er at Sonos fortsetter å tilby 30% rabatt på ny maskinvare (såkalt TradeUp) for de som velger å pensjonere sitt gamle utstyr.

Her kan du laste ned

Den nye Sonos-appen er tilgjengelig på Android, iOS og iPadOS nå:

Link til Sonos S2-appen i Google Play Store
Link til Sonos S2-appen i Apple App Store

Les videre
Exit mobile version