Lyspære og Bluetooth-høyttaler i ett

Hvem sa elektrisitet ikke er gøy?

Det er det franske firmaet AwoX som står bak det enkle, men geniale konseptet å dytte en Bluetooth-høyttaler inn i en smart LED-lyspære, ved navn StriimLIGHT.

Lyspæren kan kontrolleres trådløst fra mobilappen AwoX Smart Control, eller fra Mac og PC. Med den kan du dimme opp og ned lysstyrken, sette tidsalarm, og styre lydnivået på den innebygde høyttaleren.

Har du ingen smartmobil eller nettbrett å koble til StriimLIGHT, følger det med en liten fjernkontroll på størrelse med et kredittkort.

Lyspæren takler spenninger fra 110 til 240 volt, og den innebygde høyttaleren har 10 watts forsterkning, som bør kunne gi nok juice til heismusikken. Flere lyspærer kan kobles sammen, slik at du enkelt får et samkjørt multiroms musikksystem.

I tillegg finnes en Wi-Fi-versjon ved navn StriimLIGHT Wi-Fi, som styres på samme måte som Bluetooth-versjonen, men da via det trådløse hjemmenettverket i stedet.

Bluetooth-versjonen koster i Norge 1.038 kroner, mens Wi-Fi-versjonen koster 1.299 kroner inkl. mva. pr. lyspære hos expansys.no, så ikke forvent å spare inn strømregningen med det første. I tillegg finnes en StriimLIGHT Mini til 623 kroner.

expansys.no
awox.com

Les videre
Exit mobile version