Logitech Boom til electrofans

Bluetooth-høyttaleren Ultimate Ears Boom kommer i en spesialutgave med håndtegninger av dubstep-musikeren Skrillex.

Den lille trådløse Boom-høyttaleren fra Logitech-eide Ultimate Ears er utmerket. Det konstaterte vi selv da vi testet den, og den selger forøvrig som varmt hvetebrød. Høyttaleren har et par ganger blitt oppdatert med nye funksjoner, som kan fås ved å laste ned den nye styringsprogramvaren (firmware) på nettet.

Også hva det ytre angår kommer det løpende oppdateringer. Er det fans af electro- og dubstepmusikeren Skrillex i husstanden, kan årets julegave være funnet. En spesialutgave av høyttaleren er nemlig prydet med håndtegninger av den seks ganger grammyvinnende musikeren.

«UE BOOM er fantastisk, fordi den er så liten, bærbar og kraftfull,” uttaler Skrillex, som forteller i pressemeldingen at han bruker den hele tiden, når han er på tour – både i bussen og backstage.

Mens den 26-årige musikeren må leve med å høre en noe mindre basstung utgave av sin musik gjennom den lille UE Boom, vil den nok takle turnelivet ganske godt. Høyttaleren er beskyttet mot vann og sludd, og fungerer forøvrig opp til 15 timer vedvarende spilling på én oppladning.

Pris og tilgjengelighet:
Skrillex-utgaven av UE BOOM forventes å være tilgjengelig i Norge i november 2014 til rundt 1.700 kroner.

Den 26-årige electromusikeren Skrillex har lagt navn og tegninger til UE Boom. Han bruker den selv på turneer. Han spiller ca 200 konserter i året.
Les videre
Exit mobile version