Libratone hos Hi-Fi Klubben

Lydproduktene fra danske Libratone har vakt oppsikt for sin nyskapende produktdesign. Nå kan de både sees og høres hos Hi-Fi Klubben.

Hi-Fi Klubben har ønsket å styrke sin allerede sterke posisjon innen trådløse lydprodukter, og har sikret seg agenturet på det fremgangsrike merket, som nå blir tilgjengelig i «Klubbens» 77 butikker rundt om i Skandinavia.

De kashmirkledde høyttalerne Libratone Live og Lounge benytter Apples AirPlay-teknologi for å overføre musikk direkte fra iPad, iPhone eller iPod touch, samt fra datamaskinen din via trådløst nettverk.
Libratone Lounge er en «lydplanke» som kan brukes sammen med TV-en eller som frittstående stereoanlegg. Test av Libratone Lounge
Den mer kompakte Live-modellen er en fleksibel høyttaler som er lettvint å plassere. Begge lydsystemene kombinerer avansert teknologi og smakfull skandinavisk design. Test av Libratone Live
Både Hi-Fi Klubben og Libratone har tro på at de vil oppnå en synergieffekt som følge av det nye samarbeidet, og vi blir ikke overrasket om det dukker opp flere Libratone-produkter etter hvert.
Les videre
Exit mobile version