Libratone Copenhagen Edition

Libratone lanserer en eksklusiv versjon av de trådløse og bærbare Zipp-høyttalerne i ull og aluminium.

(Foto: Produsenten)

Libratone hevder markedets mest fleksible multirom-løsning med sine trådløse høyttalere i Zipp-familien. Og vi var da også svært så begeistret over den største Zipp da vi testet den i desemberutgaven 2015. Høyttalerne stråler lyden jevnt i 360-grader, og støtter både Wi-Fi og Bluetooth, og har hurtigvalg for strømming av internettradio.

Les også: Test av 12 trådløse multiromshøyttalere

Med modulen SoundSpace Link kan opptil seks høyttalere kobles sammen, og spille i ulike rom og flyttes rundt etter eget ønske. To høyttalere kan dessuten spille i stereo.

Zipp Copenhagen Edition, her portrettert i Icy Blue, koster 3.799 kroner. Zipp Mini Copenhagen Edition, vist i Salty Grey, prises til 3.199 kroner. Foto: Libratone

Zipp Copenhagen Edition har en base av aluminium, og skiller seg fra standardversjonen med et trekk i myk, italiensk ull og håndtak i skinn.

– Den opprinnelig idéen med ull var å sette et varmt og personlig preg på et produkt som tradisjonelt oppfattes hardt og kjølig. Dette ble en suksess i designverden og ga oss en rekke priser for innovativt design. Da vi utviklet den nye generasjonen ZIPP-høyttalere tok vi et bevisst valg om å bruke signaturmaterialet for våre mest eksklusive produkter, som Copenhagen Edition, sier daglig leder Jan McNair i Libratone.

Farger
Høyttalerne leveres i fire farger: Salty Grey, Pepper Black, Raspberry Red og Steel Blue. Ekstra ulltrekk (349 kr) er tilgjengelig i ytterligere to farger: Almond Brown og Icy Blue. Det er også mulig å bytte ut ulltrekkene med et av de mange Libratone CoolWeave-cover for å matche interiør, sesong eller humør.

Tilgjengelighet og priser
Zipp Copenhagen Edition slippes i Libratones nettbutikk den 15. februar. Deretter kommer de til fysiske butikker. Spesialversjonen av Zipp koster 3.799 kroner, mens den mindre Zipp Mini havner på 3.199 kroner.

libratone.com

Les videre
Exit mobile version