Kutt kablene – ikke lydkvaliteten

Q Acoustics lover glimrende lyd fra sine trådløse Q-BT3 med Bluetooth og aptX.

Med de trådløse Q-BT3 hevder Q Acoustics topp lydkvalitet fra en rekke lydkilder med Bluetooth-tilkobling. Det hevdes at lyden lett overgår den til typiske lydplanker, viktig å merke seg for musikkinteresserte.

Med Bluetooth kan du enkelt strømme musikk fra smartmobil, nettbrett eller datamaskin, og støtter enheten din aptX, er høyttalerne kompatible med dette. Det er rett og slett en lydkodek som komprimerer signalet mer effektivt og dermed gir bedre lydkvalitet. Blant smartmobiler som har dette er HTC One og Samsung Galaxy S4, mens blant annet særingen iPhone 5 mangler dette.

BT3 i svart utførelse.

Andre tilkoblinger
Q Acoustic har ikke glemt kabelbefolkningen, og har inkludert en 3,5 mm analoginngang i tillegg til en optisk digitalinngang. For eksempel kan du koble TV-en til analoginngangen og en mediastrømmer til digitalinngangen.

Den som ønsker mer bass, kan dessuten glede seg over subwooferutgang.

En aktiv og en passiv
Systemet består av en aktiv og en passiv høyttaler. De to kobles sammen med en høyttalerkabel. Dette er det absolutt rimeligste prinsippet for trådløse høyttalere – nemlig at kun én av dem faktisk er trådløs (men trenger selvsagt strømkabel).

Høyttalerne er av typen toveis, med 1-tommers silkediskant og en 4-tommers mellomtonebass. Total forsterkerkraft er 50 watt.

Velg mellom svart, rød eller hvit, til rundt 4.000 kroner pr. par. Høyttalerne lanseres i slutten av august.

BT3 i hvit utførelse.

stilimento.no

qacoustics.co.uk

Les videre
Exit mobile version