Kraftig høyttalerkubbe fra JBL

Skal du høre på musikk i sommer, vil JBL Charge gjerne være med. Den lille bærbare høyttaleren holder det gående i 12 timer på batteri.

Det går 13 på dusinet, med småhøyttalere. De fleste av dem er katastrofalt dårlige, men noen lyspunkter finnes. JBL lover at deres 17,5 cm lange høyttalerkubbe, JBL Charge, skal passe i sistnevnte kategori. Med JBLs lange tradisjon for kvalitetslyd, er det lett å tro på dem, mev vi venter til vi har testet Charge før vi konkluderer. Det vi vet om den bærbare høyttaleren er at den spiller  i 12 timer på en lading, og at det ladbare batteriets kapasitet er hele  6000 mAh kraftig.

To 41 mm elementer leverer lyden, og bassen forsterkes av en bassport, alt drevet av 2 x 5 w stereoforsterker. Den kan også lade mobilen når den er tilkoblet USB-porten. Man kan også strømme musikken trådløst fra nettbrettet eller mobilen, via Bluetooth.

Høyttaleren som koster 1500 kr, finnes i flere farger, og kan plasseres liggende eller stående, og det følger med en praktisk bæreveske.

Les videre
Exit mobile version