Høyttalere med klær på

Med Linns nye 5-serie kan du selv velge utseendet. Skal det være et par skotsk-rutede høyttalere?

De fleste tenker sikkert på Bang & Olufsen når de ser høyttalere svøpt i alskens moteriktige stoff, mønstre og farger. Nå har den tradisjonsrike hi-fi produsenten fra Skottland, Linn Products, også sett sitt snitt til å kle seg i prangende kulører.

Den nye 5-serien består inntil videre av to gulvstående høyttalere, 520 og 530, som begge leveres med  heldekkende stoffkledninger i en rekke ulike farger og mønstre.

Linn tilbyr en rekke ulike stofftyper, farger og mønstre i sitt nye Fabrik-sortiment, inkludert ekte skotsk tweed fra varemerket Harris. Vi lurer på når de tenker å tilby skotske tartan-mønstre…! Foto: Linn

Aktive høyttalere
Under habitten er det snakk om relativt avanserte høyttalere med innebygd forsterkerkraft, samt Linns digitale Exakt delefilter-teknikk og ikke minst Space Optimisation som finjusterer lyden til lytterommet. 530 er den største av de to, en treveis høyttaler med Isobarik bassløsning i sokkelen, hvor to 6″ basser spiller i tandem.

Linn har tidligere lansert Exakt som et tilvalg til sine high-end høyttalere, deriblant testede modeller som Akudorik. 5-serien er designet med Exakt fra begynnelsen av, og skal etter sigende låte «bedre enn noen andre høyttalere av tilsvarende størrelse». Ikke bare det, lyden skal også være finjustert i forhold til hvilken stofftype (tykt eller tynt, grad av lydabsorpsjon etc) man velger!

Ingen høyttalerkontakter, bare Linns egen Exakt Link (cat.5) innganger. Foto: Linn

5-serien er beregnet på å bruke en egnet lydkilde fra Linn, og du må derfor ha en Linn DS musikkspiller eller DSM forsterker med Exakt Link for å benytte høyttalerne. Prisen på henholdsvis 150.000 og 115.000 (cirka) inkluderer en Linn Akurate DSM musikkspiller, og forhåpentligvis en temmelig lekker klesdrakt!

Høyttalerne ble lansert med brask og bram i London forrige uke, men vil om kort tid være tilgjengelig for demo hos lokale Linn-forhandlere.

www.linn.co.uk/music-systems/series-5

Les videre
Exit mobile version