Høyttaler og DJ i ett

Aether Cone velger passende musikk til situasjonen.

Mens mange strømmetjenester er flinke til å foreslå musikk vi ved høy sannsynlighet liker, ser de gjerne ikke sammenhengen musikken skal spilles i. Dermed kan man fort få Odd Børretzen i treningsstudioet og Rage Against the Machine til frokost – med påfølgende kaffe i vrangstrupen.

Høyttaleren som lærer
Den smarte høyttaleren Aether Cone vet derimot forskjellen. Høyttaleren kan tilkobles hjemmenettverket eller et mobilt nettverk via Wi-Fi og spiller musikk fra strømmetjenester, podkaster og det personlige musikkbiblioteket. Den har en innebygd digital hjerne som lager spillelister basert på vaner.

I begynnelsen må lytteren fortelle Cone hva den skal spille, enten med stemmen eller via en app. Den innebygde programvaren vil deretter kartlegge bruksmønster, deriblant sted, tid og lydnivå, og tegner et kart over sammenhenger, som etter hvert vil gjøre a høyttaleren finner frem til den perfekte sangen i enhver gitt situasjon. I hvert fall i teorien.

Bærbar
Aether Cone er bærbar, og det innebygde batteriet har 8 timers spilletid.

Høyttaleren lanseres i løpet av sommeren, men det ser ikke ut til å være noen norske forhandlere. Prisen i USA blir 399 dollar, rundt 2.400 kroner.

aether.com

Les videre
Exit mobile version