Griselekkert fra Davone

Man får lyst på Davones nye Riva-høyttalere, rett og slett fordi de ser så nydelige ut. Det er grunn til å tro at de spiller pent også

Davone er ikke veldig kjent, høyttalerprodusenten har bare holdt på noen få år, men de har rukket å gjøre seg bemerket. I vår test gjorde de det skarpt, og beviste at det går an å lage flotte høyttalere som ikke ser ut som en kasse, og som spiller bra.

Med Riva har de laget en mer møbleringsvennlig høyttaler. Den slanke høyttaleren i bøyetre laget i 12 lag med bøk, med valnøttfiner, er 107,5 cm høy og 28 cm bred.

De har plassert det flotte kabinettet på en fot som minner om en Stressless fra 70-tallet, og slik skapt et klassisk design. Elementene er plassert tett på midten, og består av en 7 tommers bass med fibermembran, en 4-tommers mellomtone og en 1-tommers diskant med silkemembran.

Davone skilter med 89 dB følsomhet og 38-30.000 hz frekvensrområde, som burde bety at de spiller fint med relativt lite effekt, og klarer å hamle opp med det meste av musikk.

Prisen er oppgitt til 1950 Euro, men tilgjengelighet er ikke kjent.

 

Les videre
Exit mobile version