Fargesprakende høyttalere

Det franske høyttalermerket Triangle relanseres i Norge.

Triangle har holdt det gående i over 30 år og er foruten Focal og Cabasse, en av Frankrikes største høyttalerprodusenter. De leverer alt fra små flate vegghøyttalere til tårnhøye gulvhøyttalere i high-end klassen.

Det er importøren L-sound i Arendal som har overtatt agenturet på merket, som de nå vil tilby via nettbutikken sin til reduserte priser.

Triangle utvikler sine egne høyttalerelementer, deriblant bassmembraner av glassfiber, og en spesiell titan diskantdome med hornlading for økt effektivitet og dynamikk.

Fabrikken vakte oppsikt i 2001, da gulvhøyttaleren Triangle Celius ble den rimeligste høyttaleren noensinne til å oppnå en Class A rating i amerikanske Stereophile. Her hjemme kåret vi Triangle Celius ES til årets beste høyttalere i toppklassen i 2005. Dagens modell Esprit Antal koster 15.000 kroner(22.000 kroner for jubileumsutgaven 30th Anniversary edition), og er en videreforedlet utgave av den gamle klassikeren.

Triangle Esprit Antal 30th Anniversary

I tillegg til Esprit-serien finnes blant andre high-end serien Magellan, og Color, en rimelig serie med høyttalere i stilige høyglanslakkerte farger.

Triangle Color gulvhøyttaler

Triangle Color, Esprit og Esprit Limited Edition seriene lanseres nå i månedskiftet november/desember, mens resterende produkter blir tilgjengelige over nyttår.

Mer info:

www.triangle-fr.com

 

Les videre
Exit mobile version