Nyhet

Den bærbare multiromshøyttaleren Audio Pro 15 tåler styggvær

Nå lanserer den svenske høyttalerprodusenten Audio Pro nye A15, som gjør det fullt mulig å ta med seg lyden ut på terrassen eller i hagen.

Audio Pro A15

Audio Pro A15

Med nye Audio Pro A15 kan du ta med deg multiromssystemet utendørs, eller hvert fall så langt nettet ditt rekker. Høyttaleren er IPX2-klassifisert og tåler derfor regn, så du kan fint grille eller drive med hagearbeid uten å måtte bekymre deg for været, i hvert fall for høyttalerens del.

A15 kommer i to ulike grå nyanser. (Foto: Audio Pro)

Jens Henriksen, CCO på Audio Pro forklarer, «Våre kunder har vist en økt interesse for produkter som tas med ut i hagen, og som kan tåle litt regnvær. Og den lange batteritiden som vi lenge har vært kjent for på våre tidligere bærbare produkter, skaper så klart en forventning fra kundene våre som vi vil fortsette å innfri. A15 er vårt nyeste produkt som oppfyller alle de tre behovene.»

A15 er tenkt som et supplement til Audio Pros tidligere produkter. Jens forklarer: «Med våre produkter skreddersyr du ditt eget personlieg multiromssystem, og velger fritt mellom forskjellige størrelser og utseende ut ifra hva som passer ditt rom.»

Høyttaleren er verken så stor eller vanskelig å flytte på, i tillegg har den et integrert barehåndtak på baksiden. (Foto: Audio Pro)

A15 fungerer naturligvis i Audio Pros eget multiromssystem, men også sammen med AirPlay 2 og Google Cast, derfor er det fullt mulig å koble inn høyttaleren i et system med andre AirPlay 2 og Google Cast kompatible høyttalere.

Batteriet i Audio Pro 15 skal angivelig holde til 11 timer på halvt volum. Hvis du vil spille for hele nabolaget skal høyttaleren klare åtte timer på maks volum.

Pris og tilgjengelighet på Audio Pro A15

Prisen ligger på 4.000 kroner og den kan kjøpes nå

 

Les videre
Exit mobile version